100% Creatine Monohydrate 500g

desno
Title:
100% Creatine Monohydrate 500g
Šifra:
BI340
Price: 
1,540 RSD

 

-za povećanje mišićne snage
-za povećanje mišićne izdržljivosti
-čist kreatin monohidrat
 
100% Creatine Monohydrate je proizvod za povećanje snage. Popularnost kreatina je od 1995. godine neprikosnovena. Brojna istraživanja su dokazala kako uspešno povećava snagu i pomaže povećanje mišićne mase. Može se reći da je Creatine Monohydrate najpopularnija i najdelotvornija dopuna ishrane među sportistima. Organizam tokom sinteze ATP koristi kreatin monohidrat. Kreatin ima važnu ulogu u procesu kontrakcije mišića. ATP daje energiju tako što se jedan od molekula fosfata odvaja i tako se stvara jedan drugi spoj i to ADP (adenozin difosfat). Nažalost, u mišićnim tkivima se taloži samo mala količina ATP-a. Kreatin predaje svoje molekule fosfata ADP-u, te se ponovo stvara ATP, što muskulatura može opet da koristi prilikom kontrakcija. Ukoliko se više kreatina nađe u mišićima time će se stvarati veća količina ATP-a. Ovako se obezbeđuje da mišići pruže maksimalni učinak. Kreatin pomaže i regeneraciju mišića.
Prema podacima naučnih istraživanja korišćenje kreatina duže vreme povećava sledeće faktore:
 
- maksimalnu upotrebu snage 5-15%
- maksimalni prosečni učinak 5-15%
- sprint (brza sanga) vežbe 1-5%
- ponavljanje serije vežbi 5-15%
 
Usled povećanja sposobnosti učinka kreatin povećava telesnu i mišićnu masu za 5-10%.
S obzirom na to da je kreatin monohidrat izuzetno popularan, veliki broj proizvođača ga proizvodi, što u znatnoj meri rezultira razlici u kvaltetu proizvoda. Proizvodi BioTech-a se kontuinirano testiraju i ispituju u laboratoriji i dokazano je da je BioTech-ov proizvod 100% Creatine Monohydrate apotekarski čist proizvod.
 
Preporučena upotreba: Pomešati 1 kašičicu (5g) Creatine Monohydrate u 500 ml tečnosti pre treninga, i 1 kašičicu (5g) Creatine Monohydrate u 500 ml posle treninga.
 
Sastav:1 porcija -1 kašika (5g) količina po porciji
Creatine Monohydrate 5000 mg

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.