Creatin Tablets

desno
Title:
Creatin Tablets
Šifra:
BI321
Price: 
1,980 RSD

 

Svaka tableta sadrži 1000mg čistog kreatin monohidrata i odgovarajuću količinu maltodekstrina i dekstroze. Veća količina kreatina u mišićima ima za posledicu stvaranje veće količine ATP, time se ostvaruju uslovi da mišići pruže maksimalan učinak tokom treninga. Kreatin pomaže i u regeneraciji mišićnog tkiva. U organizmu kreatin monohidrat se koristi za sintezu ATP. Tokom mišićne kontrakcije adenozin trifosfat (ATP) daje energiju otpuštajući jedan fosfatni molekul i postaje adenozin difosfat (ADP). Nažalost, u mišićima se regeneriše samo nekoliko molekula ATP, zbog toga nam je potreban kreatin, koji daje fosfatne molekule ADP regenerišući ATP, koji služi kao energetsko gorivo za mišićne kontrakcije. 
Istrživanja su dokazala da ugljeni hidrati poput maltodekstrina i dekstroze povećavaju nivo inzulina u krvi što povećava apsorpciju kreatina u mišićima. Aktivne materije iz ovog preparata se kontinuirano rastvaraju u organizmu što povećava dejstvo proizvoda za 50-60%. Creatine Tablets sadrže i dodatak vitamina C.
 
Preporučena upotreba: 5 tableta dnevno. Preporučena doza se može individualno povećati po potrebi.
 
Sastav 5 tableta (1 serviranje):

Kol. Po serviranju

% DV

Kalorije (energetska vrednost)

47,5kcal

 

Protein

4,35g

 

Ugljeni hidrati

7,35g

 

Masti

0g

 

Kreatin monohidrat

5g

 

Dekstroza

6,47g

 

Maltodekstrin

0,875g

 

Vitamin C (askorbinska kiselina)

236mg

383%

Beta karoten

 

Dnevne vrednosti ( DV ) nisu utvrđene

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.