Nitron (ampula 25ml)

desno
Title:
Nitron (ampula 25ml)
Šifra:
BI943
Price: 
130 RSD

 

Ubrzava oporavak i izgradnju mišića
Sprečava razgradnju mišića
Praktično pakovanje – jedna doza (ampula)
Bez aspartama
 
Ovaj proizvod preporučuje se sportistima kako bi se popunili energetski depoi pre treninga, a, pogotovo, nakon treninga, kako bi se sprečila pojava katabolizma (razgradnje) mišića i ujedno stimulisao rast mišića – sve to u ovoj jednoj ekstra dozi aminokiselina.
 
Biotech Nitron ampule sadrže sadrže 7500mg čistih amino kiselina i zahvaljujući njihovoj tečnoj formi brzo se apsorbuju i dospevaju u krvotok i hrane mišić u najkraćem roku, što predstavlja najbrži i najefikasniji način suplementacije amino kiselinama. Nitron je dodatno obogaćen sa BCAA i Argininom, što njegov sastav čini još bogatijim u smislu biološke vrednosti preparata. Njegovi sastojci, koji obezbeđuju energiju, čine trening izuzetno efikasnim kao i regeneraciju mišića posle treninga. Slobodne forme aminokiselina krucijalne su za antikatabolički efekat i oporavak muskulature pod stresom. BioTech Nitron ne samo da je dobrog ukusa, već pruža i fantastične rezultate! Njegovo korišćenje je naročito preporučljivo za vreme sezone takmičenja. Profesionalnim sportistima, kojima je izuzetno važno da im muskulatura bude stalno u anaboličkom stanju, uz odgovarajući sistem dopune ugljenim hidratima, ovo predstavlja odlično rešenje.
 
Preporučena upotreba: 1 ampula 30 minuta pre treninga i neposredno nakon treninga. U danima bez treninga popiti jednu dozu ujutru.


Sastav jedne doze (25ml)

Količina po dozi

% PDU

Energetska vrednost

55kcal

*

Protein

7,5g

**

Ugljeni hidrati

3,75g

*

Ukupno masti

0g

*

Amino Factor:

Protein hidrolizat kolagen, hidrolizat proteina surutke

 

*
BCAA (Mikronizovani L-Leucin, mikronizovani L-Iyoleucin, mikronizovani L-Valin) 7500mg *
Amino Circulation Matrix    
L-Arginin AKG 62,5mg *
Vitamin B6 7,5mg 536%
Vitamin B12 0,625mcg 75%
* Preporučen dnevni unos nije ustanovljen
 
Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.