Tribulus Maximus 90tab

desno
Title:
Tribulus Maximus 90tab
Šifra:
BI324
Price: 
2,080 RSD

 

Ultra doza tribulusa od 1500mg
100% prirodno povećava nivo testosterona
Nema neželjenih efekata
 
Tribulus Terrestris je biljka koja se koristi u medicini za lečenje impotencije. Tribulus Terrestris je prirodna alternativa anaboličkim hormonskim preparatima na sintetičkoj bazi. Povećani nivo testosterona potpomaže sintezu belančevina i pozitivnu ravnotežu nitrogena što je osnov povećanja mišićnih ćelija. Za sportiste je veoma važno da Tribulus Terrestris potpomaže brzu regeneraciju, što je osnov intenzivnijih i delotvornijih treninga, kao i postepeno povećanje mišićne mase. Tribulus Terrestris povećava nivo testosterona tako što podiže nivo luteinizirajućeg hormona (LH), hormona hipofize. 
U slučaju unošenja testosterona , ljudski organizam prestaje da ga proizvodi, ovo dejstvo kod uzimanja tribulusa ne dolazi do izražaja, stoga ima za posledicu stvaranje izuzetno velike mišićne mase. Sportisti koriste tribulus da bi održali odgovarajući nivo testosterona i potpomogli povećanje mišićne mase. Tokom testiranja vršenog prilikom ispitivanja proizvoda, veći broj korisnika primećuje povećanu seksualnu aktivnost, poboljšanje kvaliteta seksualnog života, dobro raspoloženje i snagu.
 
Tribulus je legalan i siguran način povećanja nivoa testosterona.
 
Preporučena upotreba: 1 tabletu dnevno popiti sa tečnošću

Sastav jedne doze (1 tableta)

Količina po dozi

Tribulus terrestris ekstrakt

1500 mg

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.