Thermo Detonator 100cap

desno
Title:
Thermo Detonator 100cap
Šifra:
GR1170
Price: 
5,150 RSD

 

Ubrzava proces gubljenja masnih naslaga 
Daje energiju iz masti i ubrzava metabolizam
Sadrži ekstrakt zelenog čaja, kore gorke narandže, ljute papričice, kofein i dodatak zelene kafe
 
Grenade Thermo Detonator je revolucionarni termogenik koji daje energiju pred trening i ubrzava sagorevanje masnih naslaga. Grenade Thermo Detonator brzo postaje neizostavan dodatak ishrani mnogima, a ponajviše fitnes entuzijastima i onima koji žele svoju formu da dovedu do vrhunca. U rasponu od rekreativca u teretani pa do profesionalnih sportista, Grenade Thermo Detonator je postao izuzetno popularan suplement. Kada se koristi u sinergiji sa izregulisanom ishranom i kontinuiranim i kvalutetnim treninzima, Thermo Detonator daje izuzetne rezultate.
Grenade Thermo Detonator je suplement koji je odličan za kombinovanje sa zamenama za obrok u visokoproteinskim i niskokalorijskim dijetama. Sadrži sastojke (500mg ekstrakta zelenog čaja, 420mg kore gorke narandže, 225mg Kofeina, 200mg ljute papričice, kao i dodatak zelene kafe) koji ubrzavaju metabolizam i potpomažu gubljenje masnih naslaga.
 
Pažljivo obrađeni zeleni čaj, sadrži određen nivo molekula nazvanih "katehini" - to su polifenoli koji su pokazali da imaju pozitivne efekte na smanjenje telesne težine, a pored toga važe i za jake antioksidante i pružaju podršku zdravlju. Od posebne važnosti je katehin epigalokatehin galate, koji je klinički intenzivno ispitivan u nekoliko naučnih studija i njegova delotvornost pri gubljenju masti više puta je potvrđena.
 
Kora gorke narandže (Citrus aurantium) prirodno sadrži sinefrin i oktopamin, koji (između ostalog) utiču na povećanje produkcije hormona norepinefrina, za koji se veruje da je najvažniji hormon u procesu oksidacije masti.
Kofein je, takođe, dodat ovom suplementu, zbog svog, dobro poznatog, efekta u transformaciji masti u energiju. 
Caienne je specifičan oblik ekstrakta ljute paprike, koji je poznat po tome što podiže temperaturu tela, i time ubrza sagorevanje masti.
 
Zelena kafa, zbog svog jedinstvenog spoja aktivnih sastojaka, takođe, podržava proces gubljenja telesne težine.
Sve navedeno formulu Grenade Thermo Detonatora čini izuzetno moćnom, te, ako želite da delotvornu dozu najvažnijih sastojaka za gubitak težine pronađete u jednom proizvodu, Grenade Thermo Detonator je pravi izbor.
 
Preporučena upotreba: Uzimati dve kapsule dva puta dnevno. Za najbolje rezultate uzimati 30min pre obroka uz 300ml vode. Tokom korišćenja preparata piti najmanje 2,5l vode dnevno

Sastav po dozi (2 kapsule)

količina

Zeleni čaj

500mg

Kora gorke narandže

420mg

Kofein

225mg

Ljuta papričica

200mg

Fenilalanin

25mg

Zelena kafa

10mg

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.