ASSAULT PUNCH 1380GM

desno
Title:
ASSAULT PUNCH 1380G
Šifra:
MP810
Price: 
7,970 RSD
- Povećanje energije i mentalnog fokusa
- Povećanje snage i izdržljivosti
- Dejstvo protiv umora - neutrališe mlečnu kiselinu
 
Upoznajte Assault - suplement koji je dobio nagradu za najbolji pred-trening suplement u 2012.godini od strane bodybuilding.com
 
Razvijen u MusclePharm Sport Science centru, AssaultTM je jedan od najviše istraženih pred-trening suplemenata na tržištu danas. Dugo je rađeno na razvijanju formule koja bi sportistima obezbedila dodatnu moć,snagu i energiju, i to sve - bezbedno!
 
Višestruke kliničke studije su objavljene kao dokaz da Assault poboljšava performanse efektno ali bezbedno. Rečima jednog istraživačkog tima “Assault je bezbedan i efikasan suplement koji povećava snagu, mišićnu izdržljivost, energije, smanjujući umor kod zdravog čoveka”.
 
Ponosni smo da kažemo da Assault ima sertifikat od Informed-Choice® - da ne sadrži nedozvoljene supstance.
 
Za razliku od ostalih formula sa jakim stimulansima koje deluju brzo i kratkotrajno, Assault će biti tu od početka do finiša!
 
CON-CRET® - (KREATIN HCL):
 
Jedini brend koji nudi pred-trening suplement sa ovom patentiranom superiornom formom kreatina. Jedna doza CON-CRET® ima potenciju 5-10 g kreatin monohidrata. Ova forma kreatina je mikro-dozirana, bazirana na telesnoj težini, nema faze punjenja, pauze, i omogućava maksimalnu bioraspoloživost.
 
ASTRAGIN®:
 
Patentirani, klinički-istraživan ekstrakt žen šen-a, Astragin® pomaže u apsorpciji mnogih nutrijenata.
 
BETA ALANIN (kao CARNOSYN®):
 
MusclePharm Assault sadrži 2 g beta-alanina po dozi, pomažujući odlaganju umora i dozvoljavajući vam da prekoračite vaš trening plato. Studije su pokazale da sportisti koji konzumiraju beta-alanin značajno povećavaju perfomanse i sveukupne rezultate u odnosu na placebo grupu. Istraživači su takođe pronašli da beta-alanin povećava sposobnost karnozina da neutrališe mlečnu kiselinu. Šta više, sprovedena je desetonedeljna studija sa beta-alaninom u slučaju fudbalskih igrača. Rezultati ove studije su pokazali da je grupa sportista koji su imali suplementaciju beta-alaninom dobila više mišićne mase i izgubila više masti u odnosu na grupu koja je koristila samo kreatin ili placebo grupu.
 
BCAA AMINO
 
BCAA formula koja se nalazi u ovom preparatu je u odnosu 3:1:2 i uskoro će postati patentirana formula. Sadrži više leucina i valina nego izoleucina. Dodatak ovih važnih amino kiselina doprinosu oporavku i podržava izgradnju mišićne mase.
 
Doziranje i način upotrebe: pomešati 1/2-1 dozirne merice proizvoda sa 4-5 dl vode. Uzimati 20-30 minuta pre treninga jedanput dnevno. Najbolji rezultati se postizu ako se tokom upotrebe ovog proizvoda uzima najmanje 3,5 l vode dnevno. Za teške treninge: 1 dozirna merica sa 3,5-5 dl vode 20-30 minuta pre treninga jedanput dnevno. Za lakše treninge 1/2 dozirne merice sa 2,5-3,5 dl vode 20-30 minuta pre treninga.
 
Nutritivna deklaracija:

Sastav

Po dozi (23 g)

U 100 g

Energetska vrednost

40 kcal

174 kcal

Ukupno ugljenih hidrata

9 g

39 g

Šećeri

0 g*

0 g

Vitamin B-6 (piridoksin hidrohlorid)

14 mg

61 mg

Vitamin B-12 (metilkobalamin)

85 mcg

369 mcg

Kalcijum (fosfat, silikat)

247 mg

478 mg

Natrijum

45 mg

217 mg

Kalijum

40 mg

260 mg

Assault zaštićena mešavina [Formula protiv umora Anti-Fatigue Adaption Matrix (CarnoSyn® beta-alanin, citrulin

malat, dimetilglicin, ekstrakt korena rodiole Rhodiola rosea sa 3% rozavina), formula za oporavak Strength Domination

& Recovery Matrix (kreatin monohidrat, Con-Cret® kreatin hidrohlorid, 100% koncentrovan kreatin), energetska formula

High Performance Energy & Intensity Amplifier (holin bitartrat, taurin, L-tirozin, trigliceridi srednjeg lanca (MCT),

anhidrovani kofein, papain 1000, piroglutaminska kiselina, L-aspartinska kiselina, sprašeni list belog čaja Camellia sinensis,

piridoksin hidrohlorid, metilkobalamin), patentirana mešavina aminokiselina razgranatog lanca 3:1:2 BCAA Ratio (leucinvalin-

izoleucin u odnosu 3:1:2), mešavina za povećanje volumena ćelija Cell Volumizer (mešavina L-glicina i L-arginina

(L-arginin AKG 2:1, di-arginin malat, L-arginin hidrohlorid), formula za podsticanje ćelijskog transporta Cellular Transport

Amplifier (Cinnulin PF® standardizovan ekstrakt cimeta Cinnamomum burmanii sadrži polimere tipa A, Astragin® (ekstrakt

korena žen-šena i kozinca, astragalusa), formula za hidrataciju mišića sa mešavinom elektrolita Muscle Hydration &

Electrolyte Blend (L-glutamin, fosfor, natrijum, kalijum)]

23 g

100 g

Ostali sastojci: polimeri glukoze, prirodne i veštačke arome, kalcijum silikat (sredstvo protiv zgrudvavanja), kalijum-acesulfam, sukraloza (zaslađivači), sok cvekle, so, kalcijum fosfat, magnezijum oksid, kalijum hlorid, alura crvena E129 (boja).
 
Upozorenje: sadrži mleko i soju. Proizvod može sadržati tragove mleka, jaja, soje, ljuskara, ribe, jezgrastog voća i kikirikija. Ne koristiti ukoliko postoji alergija na neki od navedenih alergena.
 
Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani. Ne koristiti u trudnoći i tokom laktacije.
 
Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisaneod strane proizvodjača.