MUTANT WHEY 2.27KG

desno
Title:
MUTANT WHEY 2.27KG
Šifra:
MU797
Price: 
5,660 RSD
22 g proteina po porciji
Mešavina specijalno odabranih proteina surutke
različito vremensko otpuštanje amino kiselina (brzo i postepeno delovanje)
visok sadržaj amino kiselina razgranatog lanca (BCAA) i glutamina 
Mutant whey je vrlo jedinstveni proteinski suplement na tržištu, zbog svog petostepenog whey proteina, i kao takav se pokazao superiornim u odnosu na ostale proteinske suplemente iz ove grupe, po pitanju mišićnog rasta i održavanja mišićne mase.
 
Opsežna istraživanja, koja su trajala oko dve i po godine, dala su rezultat u obliku revolucionarnog petostepenog proteina, koji ima različita vremena varenja, a, samim tim, i resorpcije (otpuštanja) amino kiselina. To znači da poseduje jedinstveni način dolaska do receptora u digestivnom sistemu - amino kiseline koje se otpuštaju u svakoj od 5 faza, stižu do mišića u različitim vremenima i tako ih štite od razgradnje i ubrzavaju izgradnju, odnosno ovaj protein ima od trenutnog do produženog delovanja.
 
Ovaj proteinski suplement bogat je amino kiselinama razgranatog lanca (bcaa) i glutaminom, koji obezbeđuju brži oporavak mišića nakon napornih treninga, i omogućavaju da budete spremni za naredni trening, posle kraćeg vremena. Sve pomenuto čini mutant whey jedinstvenim proteinskim proizvodom na svetskom tržištu suplemenata a od nedavno dostupnim i kod nas. budući da je proizveden u sopstvenim pogonima mutant i sagledavajući njegove karakteristike cena mutant whey proteina je vrlo prihvatljiva u odnosu na ono što ovaj protein pruža.
 
 Preporučena upotreba: ujutru, posle treninga, između obroka ili pre spavanja pomešati sadržaj 2 merice sa 2,5-4,5dl vode.

Jedna merica (36g) sadrži:

količina

Kalorija

140 kcal

Ukupno masnoća

3 mg

Holesterol

30 mg

Natrijum

90 mg

Kalijum

250 mg

Ukupno ugljenih hidrata.

5 g

Vlakna.

1 g

Šećeri

1 g

Proteini

22 g

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.
 
Napomena: preporučena upotreba propisana od strane srpskih nadležnih institucija može se razlikovati od preporučene upotrebe propisane od strane proizvođača.