100% Pure Creatine Monohydrate 1kg

desno
Title:
100% Pure Creatine Monohydrate 1kg
Šifra:
SN103
Price: 
2,650 RSD

 

-100% kreatin monohidrat
-povećanje snage, energije i izdržljivosti
-povećanje mišićne mase
 
Kreatin je sa razlogom jedan od omiljenih suplemenata sportista, kako u sportovima snage tako i u sportima izdržljivosti i sportovima gde se traži eksplozivnost. Otprilike 95% kreatina u telu se nalazi u skeletnim mišićima. Pomaže u snabdevanju ćelija energijom, primarno mišićnim, povećavajući proizvodnju ATP-a (adenozin tri-fosfata) igrajući ulogu ćelijske energetske rezerve za mišićne kontrakcije.
 
100% Creatine Pure je vrhunske čistoće, i sadrži jednu od najproučavanijih formi kreatina. U pitanju je kreatin monohidrat visokog kvaliteta. Kreatin, naučno dokazano, povećava performanse kako kod eksplozivnih sportova i treninga visokog intenziteta tako i kod treninga sa opterećenjem. Dovodi do povećanja snage i izdržljivosti, te je jedan od suplemenata broj 1 kada je u pitanju izgradnja mišićne mase. Uz kreatin, poželjno je unositi više tečnosti - vode.
 
Preporučena upotreba: Uzeti jednu porciju dnevno na prazan stomak nakon treninga. Piti 400 ml tečnosti. Potrudite se da unosite dovoljno tečnosti prilikom konzumiranja kreatina.
 
Informacije o alergenima: proizvedeno u postrojenju u kome se prerađuju mleko, soja, proteini jaja i kikiriki.
 
Čuvati van domašaja dece, čvrsto zatvoreno i, na suvom i hladnom mestu dalje od sunčeve svetlosti.
Sastav jedne porcije (5 g)  
100% kreatin monohidrat

5000 mg

 
Energija

53,9 kcal

 

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.