Amino 5600 200tab

desno
Title:
Amino 5600 200tab
Šifra:
SN682
Price: 
1,480 RSD

 

-spektar amino kiselina za oporavak, zaštitu mišića, izgradnju mišićne mase
- proizvedene iz visokokvalitetnog proteina surutke
 
Amino 5600 predstavlja celokupan spektar amino kiselina sa svim esencijalnim i kritičnim amino kiselinama za maksimalnu podršku izgradnji mišića i njihovoj zaštiti od razgradnje tokom dužih treninga ili dijete.
Amino 5600 su proizvedene iz visokokvalitetnog proteina surutke, visoke biološke vrednosti za osiguranje optimalnog rezultirajućeg dejstva.
 
Poznato je da su amino kiseline gradivni blokovi proteina. Kako bi ostvarili napredak u mišićnoj masi ili samo zaštitili tkivo od razgradnje, neophodan je konstantan dotok amino kiselina u krvotok. To se postiže naravno najpre unosom proteinske hrane, ali i suplementacijom. Suplementi, tj. amino kiseline u tabletama se brzo apsorbuju, brzo dospevaju u krvotok i time hrane Vaše mišiće.
Ukoliko imate naporne i duge treninge, rizikujete da izgubite mišićnu masu a sa druge strane poljuljana je telesna ravnoteža i Vašem telu je potreban brz oporavak, stoga suplementi na bazi amino kiselina treba da budu na vrhu Vaše suplement liste.
Surutuka je takođe najbogatiji izvor BCAA amino kiselina razgranatog lanca, koje su dobro poznate po svom antikataboličkom efektu i skraćenju perioda oporavka, kao i pokretanju anaboličkog procesa.
 
Preporučena upotreba: Uzmite po jednu dozu (4 tablete) pre i nakon treninga, takođe i pred spavanje.
Sastav jedne doze (4 tablete) Količina
Ukupno kalorija 20 kcal
Protein 4,2 g
Aminokiselinski sastav  
L-alanin 206 mg
L-arginin 101 mg
L-aspartična kiselina 436 mg
L-cistein 118 mg
L-glutaminska kiselina 989 mg
Glicin 71 mg
L-histidin 67 mg
L-izoleucin 255 mg
L-leucin 432 mg
L-lizin 423 mg
L-metionin 88 mg
L-metionin 126 mg
L-prolin 238 mg
L-serin 209 mg
L-treonin 272 mg
L-triptofan 71 mg
L-tirozin 134 mg
L-valin 238 mg
Ostali sastojci: hidrolizovani koncentrat proteina surutke, 
 

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.