Creabose 300g

desno
Title:
Creabose 300g
Šifra:
SN105
Price: 
2,290 RSD

 

-sinergistički efekat kreatina i riboze
-mišićna masa, snaga, energija i brži oporavak
 
Riboza je monosaharid (prost ugljeni hidrat) koji igra ulogu u sintezi ATP-a i sastavni je deo ćelije. Ona značajno podiže energetski nivo organizma, pojačava izdržljivost i snagu mišića. Poboljšavajući metabolizam i cirkulaciju, ona isto tako omogućava ubrzani oporavak nakon intenzivnih fizičkih napora. Iz tog razloga, pojačana ugradnja unetih gradivnih materija u mišiće ranije može da otpočne, pa je brži prirast mišićne mase još jedna od beneficija njenog uzimanja. Riboza takođe smiruje, te omogućava bolji mentalni fokus.
 
Scitec Nutrition je u svom kompleksnom preparatu pod nazivom Creabose objedinio sadejstvo riboze i kreatina u cilju njihovih maksimalnih efekata. U preparatu se nalaze u dobrom odnosu (1:3).
 
Preporučena upotreba: uzimati 2-4 doze dnevno, odmah posle treninga i pre obroka. Možete dodati Creabose u svoje šejkove.

Nutritivna vrednost

Sastav po dozi (5 g)

Sastav na 100 g proizvoda

Energija

196.7 kJ/47 kcal

3934 kJ/940 kcal

Sastojak

Sastav po dozi (5 g)

Sastav na 100 g proizvoda

Kreatin monohidrat

4000 mg*

80000 mg*

Riboza

1000 mg*

20000 mg*

* Preporučeni dnevni unos nije ustanovljen
Sastojci: kreatin monohidrat, D-riboza.
Informacije o alergenima: Može da sadrži tragove proteina mleka, jaja, soje i kikirikija.
 
Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama i osobama koje boluju od dijabetesa. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.