Creatim 350g

desno
Title:
Creatim 350g
Šifra:
SN389
Price: 
1,860 RSD

 

Hemijski povezani kreatin i malična kiselina
Bolja rastvoljivost u vodi, veća bioraspoloživost
Veća produkcija ATP-a, pojačana volumizacija ćelija
 
Kreatin je najbolji suplement koji nema kalorijsku vrednost i ima pozitivan uticaj na volumizaciju ćelija, obnavljanje ATP-a, snagu i dobijanje na mišićnoj masi.
 
Trikreatin malat se sastoji iz tri molekula kratina koji su hemijski vezani za molekul malične kiseline. Na taj način je stvoren novi i efikasniji kreatin. Malična kiselina kao međuproizvod u Krebsovom ciklusu pomaže u obnovi energije.
Kako je malična kiselina ugrađena u kompleks, kreatin efikasnije obnavlja ATP energetski sistem. Time se pojačava mišićna snaga, mišićna masa i ubrzava oporavak.
 
Trikreatin malat je rasvorljiviji u vodi nego običan kreatin monohidrat. Na taj način smanjena je mogućnost želudačnih tegoba, dok je biološka raspoloživost veća.
 
Preporučena upotreba: uzeti dve porcije dnevno pre jela sa čašom vode,soka ili nemasnog pića, naročito pre obroka nakon treninga. Za maksimalni efekat porcije uzimati u razmaku od najmanje 4-5 sati.
 
Informacije o alergenima: Proizvedeno u postrojenju gde se prerađuje mleko , proteini soje i jaja, i kikiriki.
 
Čuvati van domašaja dece.
 
Napomena: za najbolji efekat napravite razmak od bar 4-5 sati između porcija.
Sastav 1 porcije 5 g (1 puna kafena kašičica) Količina

Tri-kreatin malat

5000 mg
 

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.