Lysine 90cap

desno
Title:
Lysine 90cap
Šifra:
SN1033
Price: 
1,050 RSD

 

-esencijalna amino kiselina
-važna za mišiće, oporavak i apsorbciju minerala
-podržava zdravlje kože i zglobova
-prevencija protiv virusa herpes
 
L-Lizin je esencijalna amino kiselina, koja je gradivni materijal potreban svim ćelijama u organizmu, i možemo je naći u velikim količinama u mišićnom tkivu. Igra važnu ulogu u apsobciji kalcijuma, izgradnji mišićnih proteina, oporavljanju od povreda, u proizvodnji hormona, enzima i antitela. Lizin takođe pomaže u formiranju kolagena, koji pomaže koži, mišićima i zglobovima. Može se koristiti i u prevenciji i lečenju infekcijom Herpes simplex.
 
Preporučena upotreba: uzeti po jednu dozu (1 kapsula) tri puta dnevno, i to pre treninga, pre spavanja i pre obroka sa vodom.

Sastojci

Količina po dozi (1 kapsula)

L-lizin

700 mg*

* Preporučeni dnevni unos nije ustanovljen

Sastojci: L-lecitin-hidrohlorid, sredstvo protiv zgrudvavanja: magnezijum-stearat, želatin (sastojak kapsule), boje: crni gvožđe-oksid, brilijant crna BN , titan-oksid i kalijum- aluminijum silikat

 
Informacije o alergenima: Može da sadrži tragove proteina mleka, jaja, soje i kikirikija.
 
Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka, trudnicama i dojiljama. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.