Creatine Fuel Powder 300g

desno
Title:
Creatine Fuel Powder 300g
Šifra:
TL1074
Price: 
1,340 RSD

 

Najveća čistoća kreatin monohidrata Creapure®
Za povećanje snage, energije i izdržljivosti
Podrška u izgradnji mšićne mase
 
Creapure® je kreatin napravljen od  pažljivo odabranih sirovina. Da bi kreatin mogao da nosi logo Creapure® mora da prođe najstrože tehnološke i hemijske analize, jer taj logo govori da je u pitanju najefikasniji, najbezbedniji i kreatin najveće čistoće. Creatine Fuel Powder se proizvodi  u Nemačkoj.
 
Šta je kreatin monohidrat i čemu služi?
Kreatin je jedinjenje koje ljudski organizam sam proizvodi i koji snabdeva mišiće energijom. Proizvodi se u jetri, pankreasu i bubrezima, a krvotokom prenosi do mišića. Kada dospe u mišiće, konvertuje se u fosfokreatin (kreatinfosfat), koji snabdeva adenozin-difosfat (ADP) fosfatnom grupom potrebnom za nastajanje adenozin-trifosfata (ATP), koji je neposredni energetski izvor za naše mišiće. 
 
Kako deluje kreatin?
Za veoma kratko vreme daje vidljive rezultate - za samo dve nedelje može značajno da poveća masu, ali i nivo snage i energije, što za posledicu ima mogućnost intenzivnog treniranja zahvaljujući povećanim energetskim nivoima. Pored toga, kreatin neposredno utiče na brzinu oporavka organizma od stresa izazvanog napornim treniranjem. U svetu profesionalnog, ali i rekreativnog sporta gotovo da nema sportiste koji ne koristi kreatin i koji ne zna čemu on služi. Sposobnost kreatina da poveća energetske rezerve u mišićima potiče od njegove aktivnosti u proteinskoj sintezi, kojom sprečava razgradnju mišića. Još jedna izuzetno važna osobina kreatina je i njegova uloga u rehidrataciji mišićnih ćelija, što je od izuzetnog značaja za rast mišićnih vlakana i njihovu čvrstinu. 
 
Dejstva na organizam:
 
podrška izgradnji mišićne mase
povećava energiju, snagu i izdržljivost
ubrzava procese oporavka nakon intenzivnog treninga i fizičkog stresa
 
Preporučena upotreba: Odrasli jedna kafena kašičica (5 g) dnevno.

Podaci o nutritivnoj vrednosti
Veličina doze: 1 kafena kašičica(5 g)

 

Kreatin monohidrat

5 g

ostali sastojci: silicijum oksid

 

Upozorenje: Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena raznovrsnoj ishrani.