Assault punch

04.10.2013.
- Povećanje energije i mentalnog fokusa
 
- Povećanje snage i izdržljivosti
 
- Dejstvo protiv umora - neutrališe mlečnu kiselinu
 
Upoznajte Assault - suplement koji je dobio nagradu za najbolji pred-trening suplement u 2012.godini od strane bodybuilding.com
 
Razvijen u MusclePharm Sport Science centru, AssaultTM je jedan od najviše istraženih pred-trening suplemenata na tržištu danas. Dugo je rađeno na razvijanju formule koja bi sportistima obezbedila dodatnu moć,snagu i energiju, i to sve - bezbedno!
 
Višestruke kliničke studije su objavljene kao dokaz da Assault poboljšava performanse efektno ali bezbedno. Rečima jednog istraživačkog tima “Assault je bezbedan i efikasan suplement koji povećava snagu, mišićnu izdržljivost, energije, smanjujući umor kod zdravog čoveka”.
 
Ponosni smo da kažemo da Assault ima sertifikat od Informed-Choice® - da ne sadrži nedozvoljene supstance.
 
Za razliku od ostalih formula sa jakim stimulansima koje deluju brzo i kratkotrajno, Assault će biti tu od početka do finiša!
 
CON-CRET® - (KREATIN HCL):
 
Jedini brend koji nudi pred-trening suplement sa ovom patentiranom superiornom formom kreatina. Jedna doza CON-CRET® ima potenciju 5-10 g kreatin monohidrata. Ova forma kreatina je mikro-dozirana, bazirana na telesnoj težini, nema faze punjenja, pauze, i omogućava maksimalnu bioraspoloživost.
 
ASTRAGIN®:
 
Patentirani, klinički-istraživan ekstrakt žen šen-a, Astragin® pomaže u apsorpciji mnogih nutrijenata.
 
BETA ALANIN (kao CARNOSYN®):
 
MusclePharm Assault sadrži 2 g beta-alanina po dozi, pomažujući odlaganju umora i dozvoljavajući vam da prekoračite vaš trening plato. Studije su pokazale da sportisti koji konzumiraju beta-alanin značajno povećavaju perfomanse i sveukupne rezultate u odnosu na placebo grupu. Istraživači su takođe pronašli da beta-alanin povećava sposobnost karnozina da neutrališe mlečnu kiselinu. Šta više, sprovedena je desetonedeljna studija sa beta-alaninom u slučaju fudbalskih igrača. Rezultati ove studije su pokazali da je grupa sportista koji su imali suplementaciju beta-alaninom dobila više mišićne mase i izgubila više masti u odnosu na grupu koja je koristila samo kreatin ili placebo grupu.
 
BCAA AMINO
 
BCAA formula koja se nalazi u ovom preparatu je u odnosu 3:1:2 i uskoro će postati patentirana formula. Sadrži više leucina i valina nego izoleucina. Dodatak ovih važnih amino kiselina doprinosu oporavku i podržava izgradnju mišićne mase.
 
Doziranje i način upotrebe: pomešati 1/2-1 dozirne merice proizvoda sa 4-5 dl vode. Uzimati 20-30 minuta pre treninga jedanput dnevno. Najbolji rezultati se postizu ako se tokom upotrebe ovog proizvoda uzima najmanje 3,5 l vode dnevno. Za teške treninge: 1 dozirna merica sa 3,5-5 dl vode 20-30 minuta pre treninga jedanput dnevno. Za lakše treninge 1/2 dozirne merice sa 2,5-3,5 dl vode 20-30 minuta pre treninga.