Preko telefona

1) Broj telefona za naručivanje putem telefona je: 013/332-865. Možete naručivati svakog radnog dana, od 08.00-16.00h, takođe i subotom, 08.00-14.00h, izuzev nedelje i praznika.
 
2)  Vašu porudžbinu preuzeće naš kolega, koji će od Vas tražiti sve potrebne podatke – ime, prezime, jmbg, adresu za dostavu i broj telefona. Takođe će Vas obavestiti da li je traženi proizvod (ukus) trenutno dostupan na lageru. Ukoliko se desi da traženi proizvod nismo u mogućnosti da Vam obezbedimo, proverićemo da li se proizvod možda nalazi na lageru u nekoj od naših obližnjih prodavnica, ili ćemo Vam preporučiti drugi, sličan proizvod.
 
3) Svi paketi naručeni putem telefona do 14h radnim danom će biti poslati istog dana, što znači da će u većim gradovima korisnici dobiti paket već dan nakon naručivanja. Ovo je zagarantovano ukoliko je roba na lageru veleprodaje Pansport-a. Sve ostale porudžbine koje pristignu do 14h u toku radnog dana biće realizovane u toku sledećeg radnog dana, osim ako robu naručujete u petak, robu šaljemo tek u ponedeljak iz razloga što kurirska služba subotom radi dostave paketa samo u većim centrima (SU, SO, BG, KG, KV, NI...).
 
4) Od dana slanja paketa rok za dostavu je 24-48 sati, a o tome će Vas obavestiti naš kolega, koji prima Vašu porudžbinu.