Mutant

Kanadska kompanija MUTANT proizvodi suplemente koji će vam pomoći da na brži i efikasniji način steknete bolju i kvalitetniju mišićnu masu. Plan kompanije je vrlo jednostavan: modifikovaće vaš svakodnevni trening i svojim proizvodima dovešće vašu mišićnu masu do nezamislivog nivoa. Mutant proizvodi su namenjeni onim vežbačima koji žele masivne i jake mišiće.
 
Kao dokaz nesumnjivog kvaliteta ova kompanija može da se pohvali brojnim prestižnim nagradama koje su osvojili u prethodnom periodu kao što su: nagrada za sa najbolji proizvod za povećanje mišićne mase 2012. godine, zatim, iste godine, nagrada za najukusniji suplement za sticanje mase kao i za najbolji brend godine.

MUTANT WHEY 2.27KG

22 g proteina po porciji
Mešavina specijalno odabranih proteina surutke
različito vremensko otpuštanje amino kiselina (brzo i postepeno delovanje)
visok sadržaj amino kiselina razgranatog lanca (BCAA) i glutamina 
Mutant whey je vrlo jedinstveni proteinski suplement na tržištu, zbog svog petostepenog whey proteina, i kao takav se pokazao superiornim u odnosu na ostale proteinske suplemente iz ove grupe, po pitanju mišićnog rasta i održavanja mišićne mase.
 
5,660 RSD
22 g proteina po porciji Mešavina specijalno odabranih proteina surutke različito vremensko otpuštanje amino kiselina (brzo i postepeno delovanje) visok sadržaj amino...
Subscribe to RSS - Mutant