Korporativno članstvo

Nemoguće je istaći cenu zdravlja, ali se svakako može izračunati uticaj lošeg zdravstvenog stanja na radne sposobnosti. Istraživanja su dokazala da su aktivan stil života i vežbanje višestruko efikasna strategija.  Poslodavci bi trebalo da prepoznaju da je uključivanje u program korporativnog  Wellnness-a koristan  i za kompaniju,  ali i za zaposlene. Aktivan stil zivota je nepogrešivo sredstvo kojim se smanjuje odsustvovanje sa posla i troškovi lečenja, obezbedjuje povećanje produktivnosti, gradi pozitivna radna atmosfera, i  budi osećaj pripadnosti timu.  
Korporativni fitnes je koncept koji sve više komapnija postavlja kao jedan od svojih prioriteta.
Prilagođavajući se savremenim trendovima, Extreme Gym se sa posebnom pažnjom odnosi prema Corporate Fitness-u i za svoje poslovne korisnike kreira odgovarajuće ponude, kako za individualne treninge uz nadzor stručnjaka tako i za grupne treninge koji takođe mogu bit po specifičnim zahtevima.
U današnje vreme žestoke poslovne konkurencije, želja svih poslodavaca je da baš njihovi zaposelni budu najbolji.
Umor, stres, anksioznost, razdražljivost, depresija, česte prehlade, grip, glavobolje su samo neke od posledica neredovne fizičke aktivnosti. Zdravi zaposleni su produktivniji, energičniji, kreativniji, pouzdaniji, dok zaposleni sa niskim nivoom psiho-fizičkog stanja i zbog nedostatka kondicije direktno utiču na nepovratno izgubljeno vreme u poslovanju, a samim tim direktno umanjuju prihode i profit kompanije. Redovna fizička aktivnost smanjuje stres, povećava mentalnu budnost, povećava produktivnost, energiju i raspoloženje, što dovodi do zadovoljstva i dizanja morala vaših zaposlenih.
Pored preventivnih mera, korporativni fitnes poboljšava celokupno zdravlje, smanjuje odsustvo zbog bolesti, podiže moral poboljšava kreativnost i međusobne odnose među zaposlenima.
Troškovi korporativnog fitnesa su na mesečnom nivou manji nego što će vaši zaposleni potrošiti na kancelarijski materijal ali to nije trošak već investicija, u njihovo zdravlje i bolje poslovanje kompanije. Podsticanje aktivnog i zdravog načina života među vašim zaposlenima će svima biti od koristi na duži rok, jer vaši zaposleni su najvredniji deo vaše kompanije!
 
Protstor za vezbanje je opremljen najsavremenijim ventilacionim sistemom , kako bi proctor bio uspenjen konstantno noim I svezim vaduhom, za klimatizaciju prostora je zaduzen isti system koji je projektovan tako da vazduh polako dolazi do prostora kako ne bi smetao vezbacim I kako ne bi ni na koji nacin ugrozio njihovo zdravlje .
 
 
Ukoliko se oglašavate u okviru fit sport stičete idelnu priliku da doprete do ljudi koji su svesni značaja zdravog načina života. Nudimo ciljano oglašavanje u zatvorenom prostoru , internih i eksternih digitalnih medija. U mogucnosti smo da vam ponudimo ukoliko splopimo ugovor da vas reklamiramo kao drustveno odgovornu kompaniju unutar naseg prostora ,zatim wesajta,faceprofila, zatim kroz spoljnje medije u vidu novina I clanaka iz oblasti fitnesa  kao kompaniju koja brine o svojim zaposlenima I njihovom zdravlju.
 
Pre nego što spomenemo cenu, verujemo da je bitno da se sastanemo i porazgovaramo o vašim potrebama i ciljevima. Time možete biti sigurni da ćete kupiti pravu vrstu članstva. U isto vreme možete videti objekte , upoznati tim i dobiti osećaj za klub.
 
 

Naši klijenti