TNT imuno - eksplozija zdravlja u jednom zalogaju

10.10.2013.
TNT imuno je zdrav i prirodan proizvod, nastao temeljnim višegodišnjim istraživanjem ishrane po krvnim grupama kojim je utvrđeno da upravo ovih 16 sastojaka čine idealan balans hranljivih energetskih materija koje su potrebne organizmu svakog dana. Osnovna uloga TNT imuno-a je jačanje imuniteta i stvaranje otpornog i vitalnog organizma.

Izuzetno je pogodan za jačanje imuniteta, poboljšavanje krvne slike, povećavanje fizičkih sposobnosti, ima veliko antioksidaciono dejstvo, regeneriše ćelije i tkiva u organizmu, omogućava bolje varenje i rad creva.

Obiluje vitaminima B grupe, vitaminima C,E,A,K, gvožđem, kalijumom, kalcijumom, selenom, cinkom, magnezijumom, fosforom, manganom, natrijumom, folnom kiselinom, histaminom. Izuzetno je zdrav jer poseduje veliku količinu omega masnih kiselina i biljnih vlakana koje su izuzetno dobre za celokupan rad i funkcionisanje organizma.

Pošto je proizvod 100% od prirodnih sastojaka, dnevna upotreba nije ograničena, ali se preporučuje konzumiranje 1-3 kašičice dnevno.

Čuvati na tamnom i hladnom mestu. Kristalizacija je prirodan proces meda, u tom slučaju otopiti ga na blagoj temperaturi.

Rok trajanja: 24 meseca.

Proizvod ne sadrži gluten, ni holesterol.

CENE: 
PAKOVANJE 250G-790RSD
PAKOVANJE 400G-1050RSD
PAKOVANJE 730G-1690RSD